Aanvraagformulier

Levenssituatie Reading

Let op: je kunt alleen een Levenssituatie Reading aanvragen als je eerder bij mij een Soul Realignment Traject hebt gedaan.

Je eigen intentie bepaalt welke informatie ik voor je kan ontvangen. Dit betekent dat hoe specifieker je bent met je intentie en de informatie die je me geeft, des te specifieker de informatie die uit de reading naar voren komt. Lees ook mijn blogs over de Akashic Records (mei en juni 2020) zodat je goed begrijpt hoe dit werkt.

 

Levenssituatie Reading aanvraag
Ik heb reeds een Soul Realignment traject doorlopen, dit was min. 4 maanden geleden en vraag nu een vervolg SR Akasha reading aan. Ik geef Saskia Willockx toestemming om mijn Akashic Record te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling zal worden genomen na betaling. De bankgegevens ontvang ik via e-mail en ik beloof binnen 1 week het bedrag over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk, omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de sessie. *

* tarief incl. 21% BTW voor consumenten, excl. 21% BTW voor ondernemers

 

error: Content is protected !!