Akasha Business Traject

je onderneming als expressie van je ziel

Wil jij werken en succes hebben vanuit hart en ziel?

Spiritueel ondernemer wil jij meer winst?

Voor veel ondernemers met een dienstverlenende of spirituele inslag is het realiseren van een goed inkomen een lastige uitdaging.

Aan de ene kant is er het verlangen om van betekenis te zijn in het leven van anderen, of deze wereld wat mooier en beter willen maken.

Aan de andere kant is er de financiële realiteit die niet altijd weerspiegelt met hoeveel liefde en inzet jij je werk doet in je bedrijf.

 

Ben jij bereid je ondernemerschap te zien als een spiegel van je ziel?

Als jij onvoldoende inkomen krijgt uit je onderneming, dan kan er sprake zijn van blokkades op zielsniveau. Dit zijn meestal karmische blokkades uit vorige levens van je ziel zoals nog actieve geloftes van armoede of martelaarschap en mentale blokkades in de vorm van belemmerende overtuigingen en illusies.

Ook als je genoeg verdient om te overleven maar niet genoeg om zorgeloos en comfortabel te leven, loont het de moeite om naar diepere lagen te kijken. Je ziel zal altijd zorgen voor overvloed, op alle terreinen, als haar energie vrij en ongehinderd kan doorstromen naar jou als mens.

 

Ontdek:

 

* De unieke creatie- en manifestatie-talenten van je ziel

 

* Hoe jij als ondernemer de kwaliteiten van je ziel tot expressie kunt brengen, waardoor

je meer helderheid, voldoening en flow ervaart.

 

 

Voor wie

Het maakt niet uit of je:

 • part-time of full-time ondernemer bent
 • winst of verlies draait
 • in de opstartfase zit of al jarenlang bezig bent
 • welke producten of diensten je aanbiedt

Iedere ondernemer die bereid is op een energetische manier naar zijn of haar bedrijf te kijken en verantwoordelijkheid neemt voor de bedrijfsresultaten, is welkom. Het traject is heel concreet en praktisch.

Je hoeft niet in de dienstverlening of op spiritueel terrein werkzaam te zijn. Het is wel een voordeel als je een diepere dimensie in jezelf erkent die wijzer en krachtiger is dan je denkende verstand.

Alle informatie en communicatie over je onderneming verloopt via de Akashic Records, wat betekent dat ik geen deskundige hoef te zijn op jouw werkterrein, bedrijfsvoering of marketing. Ik lees puur de informatie die er voor je bedrijf beschikbaar is en jij gaat daar zelf, met jouw expertise, mee aan de slag.

Ik zal je dus ook niet vertellen wat je moet doen. Jij bent en blijft de baas en de verantwoordelijke in je eigen bedrijf.

De ziel streeft naar soevereiniteit

Je ondernemerschap is een ontdekkingsreis naar de soevereiniteit van je ziel.

 

Je krijgt een krachtige clearing van oude blokkades, veel inzichten, praktische informatie en handvatten, nieuwe inspiratie en vaak ook een bevestiging van wat je gevoelsmatig al wist maar waar je nog niet naar kon of durfde te luisteren.

Je gaat heel helder ervaren wat bij je past in o.a. je aanbod, manier van marketing en met wie wel of niet samen te werken. Deze helderheid ontstaat doordat je intuïtie zich tijdens dit traject verder ontwikkelt. Daardoor wordt het makkelijker om keuzes te maken en focus aan te brengen in je aanbod en manier van werken.

Jij en je bedrijf zullen een ware transformatie doormaken.

 

Investering 2250 euro excl. BTW

 

Wat houdt het Akasha Business Transformatie Traject in?

Het doel is je ziel, mind en onderneming optimaal op elkaar af te stemmen. Tevens worden alle aspecten van je bedrijfsvoering via de Akashic Records gecheckt op blokkades en hoe die gecleared kunnen worden.

 • Je leert jouw ziel als ondernemer kennen: je zielepersoonlijkheid, talenten, specifieke uitdagingen, en ook je valkuilen en hoe die te transformeren
 • Je ontdekt de unieke creatie- en manifestatie-talenten van je ziel
 • Je krijgt helderheid over je aanbod, manieren van marketing en samenwerking met anderen in afstemming op je ziel
 • Je ontdekt welke blokkades jouw succes als ondernemer in de weg staan: deze worden op zielsniveau opgeruimd en op menselijk niveau getransformeerd in helderheid en wijsheid, waardoor je nieuwe actie kunt ondernemen
 • Ook je bedrijfsruimte of praktijk krijgt een energetische reiniging via de Akashic Records
 • Je bepaalt zelf je eigen tempo. Gemiddeld hebben ondernemers vóór jou dit traject in ca. 5 maanden doorlopen, en je hebt de vrijheid om sneller of langzamer te gaan.
 • Je maakt een transformatie- en helingsproces door als mens en ondernemer
 • Wees bereid om diep in je bedrijf te duiken, alle aspecten onder de loep te nemen en zo nodig actie te ondernemen in overeenstemming met de gegevens uit de Akashic Records: jouw actieve deelname zorgt voor de beste resultaten
 • Je ontvangt 6 online sessies via Zoom, met reading, healing en coaching
 • Tussendoor hebben we zo vaak als nodig e-mail contact om gegevens te checken en nieuwe ideeën uit te proberen
 • Alle Zoom-sessies worden opgenomen als audiobestand die je kunt opslaan op je eigen computer. Je kunt ze zo vaak beluisteren als je wilt en je zult iedere keer een healing ontvangen en diepere inzichten krijgen.

 

Mijn motivatie

Het unieke, persoonlijk door mij ontwikkelde Akasha Business Reading Traject brengt alles bij elkaar wat ik waardevol vind:

 • In de aardse dualiteit – als spiritueel en gevoelig mens – je weg vinden op een manier die zelf-bevestigend en empowerend is
 • Samen met je ziel oude blokkades en zelf-sabotage bewust worden en transformeren,
 • waardoor de creatieve ziele-energie jou als mens optimaal voedt, inspireert en vitaliseert,
 • je een positieve impact hebt en anderen inspireert via je producten of diensten
 • en je vreugde, voldoening en overvloed ervaart in ieder aspect van je leven.

 

Dit traject is heel praktisch en geaard en van a ~ z maatwerk

 

Vanuit mijn 25 jaar ervaring als spiritueel ondernemer weet ik heel goed hoe het is om een diepgevoelde passie te willen uitdragen, en wat een struggle het kan zijn om daarvoor de juiste vorm te vinden die zowel voldoening als een comfortabel inkomen oplevert.

Mijn persoonlijke ervaring en expertise, in combinatie met de kwaliteiten van mijn eigen ziel,  zorgen ervoor dat ik je een zeer persoonlijke begeleiding zal bieden.

Ik steun, stimuleer en inspireer je om het beste in jezelf naar boven te halen en oude patronen los te laten.

 

Jouw zielsverbonden succes geeft me vreugde en voldoening

Goed om te weten

Al jouw persoonlijke en bedrijfsinformatie is veilig bij mij en wordt door mij zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Daar kun je gerust op zijn.

Indien gewenst teken ik een geheimhoudingsverklaring.

 

Meer informatie nodig of wil je het gratis oriënterend gesprek aanvragen?

Neem gerust contact met me op, ik beantwoord je vragen graag. Kijk ook even op de Antwoorden pagina, misschien wordt je vraag daar al beantwoord.

Als je nog geen reading van mij hebt ontvangen is het oriënterend gesprek verplicht.

 

Investering 2250 euro excl. BTW

Ik heb het Akasha Business Reading Traject bij Saskia gevolgd en dat heb ik als heel positief ervaren.

In het verleden heb ik meerdere business coaches gehad. Dat liep dan in het begin wel lekker, je begint vol energie en enthousiasme en dat levert ook wel wat resultaten op. Maar op een gegeven moment loopt het niet meer lekker, het kost veel meer energie en ik verzandde weer in oude patronen.

Het mooie van werken met Saskia is dat zij in de Akashic Records kijkt naar o.a. je zieletalenten, valkuilen, welke blokkades opgeruimd mogen worden en hoe je je ziel en bedrijf beter op elkaar kunt afstemmen. Ze geeft heel praktisch advies waar je direct wat mee kan. Het is niet zweverig maar juist heel down-to-earth hoe je dit kunt toepassen op jouw bedrijf.

Toen ik dit doorhad en ook nog eens blokkades kon wissen, is er bij mij een knop omgegaan en ben ik met veel meer plezier gaan werken. Ik geniet meer van het proces en merk dat dit veel betere resultaten oplevert. Ik merk dat ik meer connectie heb met mensen. Waar ik me eerst vooral richtte op kwantiteit ga ik nu voor kwaliteit vanuit mijn ziel en daaruit komt meer succes naar boven.

Werken met Saskia is heel prettig, ze is een hele intuïtieve vrouw die ‘spot on’ vertelt waar je tegenaan loopt en wat je talenten zijn. Ik heb ontzettend veel aan het werken met Saskia gehad, ik vind haar een hele fijne en integere vrouw om mee te werken. Ze is ook niet bang om dingen te zeggen, bijv. als je beter je verwachtingen kunt bijstellen, waardoor je juist goed gefocust verder kunt gaan.

Ik ben nu een aantal maanden verder en nog steeds heel tevreden, het gaat nog steeds heel goed. Ik val niet terug in oude patronen.

Ik kan het zeker aanraden om met Saskia te werken en om het Akasha Business programma te volgen.

(in de video hieronder kun je mijn complete testimonial bekijken)

Janet van Buel

HeartMath Coach & RTT Hypnotherapeut, Your Expandition

error: Content is protected !!