SR Reading & Clearing

Aanvraagformulier basisreading

Vraag hier je Soul Realignment® Akasha basisreading aan

Je eigen intentie bepaalt welke informatie ik voor je kan ontvangen. Dit betekent dat hoe specifieker je bent met je intentie en de informatie die je me geeft, des te specifieker de informatie die uit de reading naar voren komt. Lees ook mijn blogs over de Akashic Records (mei en juni 2020) zodat je goed begrijpt hoe dit werkt.

Let op: met dit formulier kun je alleen de basisreading aanvragen. Hier kun je een vervolg Akasha Reading aanvragen.

 

Aanvraag Soul Realignment
Heb je de tekst van deze website EN de 2 blogs over de Akashic Records gelezen? *
Ik vraag een Reading aan en ik geef Saskia Willockx toestemming om mijn Akashic Record te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling zal worden genomen na betaling. De bankgegevens ontvang ik via e-mail en ik beloof binnen 1 week het bedrag over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk, omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de sessie. *
error: Content is protected !!