Chakra's in balans

via de Akasha Kronieken

Je chakra’s beïnvloeden alle aspecten van je leven

Chakra’s zijn energiecentra die invloed hebben op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

Je chakra’s bevatten informatie van alle ervaringen uit dit leven en vorige levens van je ziel.

Ervaringen die verwerkt zijn hebben geleid tot inzichten en wijsheid. Deze energie kan vrij stromen en jou van dienst zijn.

Ervaringen die nog niet verwerkt zijn zorgen ervoor dat energie vast gaat zitten in een patroon dat steeds hetzelfde soort situaties aantrekt. Dit kunnen ook situaties zijn die er verschillend uitzien, maar hetzelfde onderliggende energetische patroon hebben.

Je herkent disbalans doordat sommige levensgebieden een struggle zijn, sinds kort of al een langere tijd.

Moet ik dan alsnog die ervaringen verwerken?

Ervaringen, gedachten, emoties en overtuigingen zijn allemaal energie. Je hoeft niet terug naar die ervaringen, je hoeft alleen te weten waar de energie vastzit en hoe je deze weer in beweging kunt brengen. Je heelt jezelf door bewust andere keuzes te maken en actie te ondernemen.

Hoe kan een Akasha reading helpen?

De reading geeft inzicht in blokkades, waar deze zitten en hoe je de energie weer in beweging zet. Je merkt dan dat je inzichten en inspiratie krijgt en als je actie onderneemt zullen problemen zich veel gemakkelijker oplossen. Je hebt meer vitaliteit en zelfvertrouwen en zit weer lekker in je vel.

Deze reading is ook ideaal als emotionele en spirituele APK’: een doormeting van je chakra’s waardoor je problemen kunt voorkomen.

 

Investering 199 euro

error: Content is protected !!