Coaching en ACT

korte effectieve trajecten

Als veranderen niet vanzelf gaat

Iets in je leven of in jezelf veranderen kan een hele uitdaging zijn want ons oerbrein zorgt vaak voor angst en weerstand.

Waarom? Een verandering zou weleens een bedreiging kunnen zijn.

Ons oerbrein heeft als taak om ons te beschermen voor gevaar en laat bij voorbaat al de alarmbellen rinkelen. Ook als dit helemaal niet nodig is.  

 

Spirituele Coaching na Soul Realignment

Het is mogelijk om coaching en praktische ondersteuning te krijgen na je Soul Realingment sessie, zodat je je groei en ontwikkeling op spiritueel niveau kunt verankeren in je dagelijks leven. Op die manier haal je het meeste profijt uit je reading en zie je ook daadwerkelijk effect.

Ik help je lichaam, ziel en geest optimaal op elkaar af te stemmen met behulp van Energy Matrix Coaching en gegevens uit de Akashic Records.

Ook mijn non-duale perspectief en de inzichten uit Een Cursus In Wonderen (A Course In Miracles) verwerk ik in mijn manier van coachen.

 

Coaching op maat

Verder is het mogelijk om begeleiding op een specifiek levensgebied te ontvangen. Daarvoor bied ik coachingsprogramma’s aan, afgestemd op je vraag. Je kunt dan denken aan een kort en intensief traject gericht op:

  • het ontwikkelen van levenskunst en meer ‘geluksvaardigheden’ (happiness coaching)
  • effectief doelen stellen en bereiken zonder zelf-sabotage (goal setting)
  • meer helderheid en rust in denken en emoties (mental coaching met o.a. ACT)
  • omgaan met (hoog)gevoeligheid (HSP – energetisch en emotioneel bewustzijn met geleide meditaties)
  • en onderwerpen op aanvraag

Een coachingsprogramma wordt op maat samengesteld en bestaat uit videolessen, een werkboek met opdrachten en individuele sessies. We werken doelgericht samen aan het behalen van het gewenste resultaat. 

 

Of wil je meer zelfkennis en zelfacceptatie?

Dan kan het goed zijn je te verdiepen in de samenwerking tussen lichaam, ziel (emoties) en geest (gedachten).

Ik werk vanuit meerdere invalshoeken en o.a. met ACT: Acceptatie en Commitment Therapie. Dit is een nieuwe ontwikkeling binnen de psychologie en bewezen effectief.

ACT combineert cognitieve therapie (anders leren omgaan met gedachten en overtuigingen) met gedragstherapie (in actie komen met je waarden als kompas). Dit betekent concreet dat je actief aan de slag gaat met wat tijdens de sessies wordt aangereikt. Alleen dan zul je resultaten boeken die beklijven.

Jouw inzet en motivatie zijn vereist zodat we samen voor goede resultaten kunnen gaan.

Het bijzondere van ACT zijn de eenvoud en het snelle positieve effect waardoor trajecten kort kunnen zijn. Je leert vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Ik noem ACT dan ook een vorm van levenskunst.

Lees hier meer over ACT.

Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) is voor mij de beste coachingsvorm gebleken als het gaat om het leren omgaan met mijn ‘brein’.

Het heeft mij geholpen af te komen van mijn slaapproblemen, en ook van de beperkingen die ik in mijn leven ervaarde doordat mijn gedachten alle kanten opgingen.

Saskia heeft me hele simpele oefeningen geleerd. Daardoor kwam ACT echt in mijn ‘systeem’. Ik leerde mijn gedachten te accepteren om die dan vervolgens los te laten (of zelfs geen geloof daaraan te hechten). Ook de meditaties die bij ACT horen hebben mij rustiger gemaakt waardoor ‘slaap’ weer welkom werd.

Ik raad iedereen aan om ACT bij Saskia te proberen, want je krijgt er heel veel voor terug.

K.

Coaching en ACT kunnen helpen om:

  • Meer vertrouwen te hebben in jezelf en je kwaliteiten
  • Moed te blijven houden in uitdagende tijden
  • Sneller weer in balans te komen als je uit de bocht bent gevlogen
  • Effectiever om te gaan met moeilijke emoties en lastige gedachten

 

Sessies zijn online via Zoom

(Zoom werkt heel eenvoudig en je hoeft niets te installeren)

Lees hier over de tarieven

 

Wil jij weten of dit iets voor je is, vraag dan een gratis helderheidsgesprek aan:

error: Content is protected !!