Contact met je Gidsen

een heel team alleen voor jou

Wil jij bewust samenwerken met je spirituele Gidsen?

Je hebt een heel team van Gidsen om je heen, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Ze zijn er altijd voor jou.

Je Gidsen zijn vergevorderde zielen die het leven op aarde goed kennen uit eigen ervaring. Bovendien zijn ze verder in hun ontwikkeling dan jouw ziel, waardoor ze je uitstekend van dienst kunnen zijn.

Je Gidsen leren kennen is een prachtige ervaring.

Leer hoe je contact kunt leggen met hun inspiratie, wijsheid, liefde, creativiteit en enthousiasme. Ze geven je continu inspiratie maar je bent je daar vaak niet van bewust. Deze reading helpt je heel bewust het contact met je Gidsen te kunnen ervaren en versterken.

Je leert om hun bezielende leiding te integreren in je leven. Het is hun taak jou te helpen meer vanuit je ziel te leven en je leven aangenamer te maken. Ze zullen je onvoorwaardelijk helpen bij de doelen en intenties die jij hebt.

 

“De Gidsen reading heeft een diepgaande eenzaamheid in mij geheeld”

 

Voorwaarde voor deze reading is dat je eerst een Soul Realignment traject hebt gedaan. In dat traject krijgt je team van Gidsen een clearing en upgrade zodat ze je optimaal kunnen begeleiden zonder gehinderd te worden door oude ballast.

 

Investering 199 euro *

Ik heb de Contact met je Gidsen reading als zeer bijzonder ervaren, magisch zou ik willen zeggen. Doordat tijdens de reading mijn gidsen één voor één aan mij voorgesteld werden kon ik ze stuk voor stuk met heel mijn wezen ervaren, ik kon ze zien, voelen en horen.

Tijdens de reading zelf had ik het gevoel dat wij (Saskia en ik) als het ware in een soort bubbel zaten waardoor we een bepaalde realiteit op dat moment deelden en we elkaar vanuit die gedeelde realiteit konden begrijpen, horen en voelen.

Hoewel ik wel wist dat mijn gidsen altijd bij me zijn is dit besef op een veel dieper niveau tot me doorgedrongen, wat een diepgaande eenzaamheid in mij geheeld heeft.

Er zijn zoveel momenten dat ik me gesteund en gesterkt voel, simpelweg door een diep weten van hun aanwezigheid.

Nogmaals ontzettend bedankt, dit was wederom een hele bijzondere life-changing ervaring.

Liefs, Renate

* tarief incl. 21% BTW voor consumenten, excl. 21% BTW voor ondernemers

error: Content is protected !!