Energetische Huisreiniging

meer harmonie in je huis en je leven

Voel jij je moe of onprettig in je woning?

Misschien heb je al geprobeerd je woning energetisch te reinigen met wierook, salie, kristallen of geluid. Deze methoden hebben in het algemeen slechts een tijdelijk effect.

Ook het fysiek reinigen en opruimen van je huis, het wegdoen van rommel en het inrichten volgens Feng Shui richtlijnen kunnen tot op zekere hoogte voor een verbetering van de sfeer en energie zorgen. 

Soms is er méér nodig

Gevoelige en empathische mensen pikken allerlei soorten energieën op die een effect kunnen hebben op je lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel welbevinden.

 

Welke energieën kunnen jou en je leefruimte beïnvloeden?

 • Dolende zielen en klopgeesten (overledenen)
 • Emotionele restanten van traumatische gebeurtenissen die in je woning of op het perceel hebben plaatsgevonden
 • Negatieve gedachtenvormen en obsessies
 • Portalen (doorgangen) naar de lagere astrale sferen
 • De energieën van vroeger gebruik van het land waar je woning op is gebouwd, zoals religieus gewijde grond, een begraafplaats of slagveld

 

Hoe weet je of jouw woning energetische reiniging nodig heeft?

Als één of meerdere van onderstaande punten herkenbaar zijn:

 • Buiten je huis voel je je goed en energiek, zodra je thuis komt ben je opeens moe, lusteloos en verandert je stemming
 • Je kunt het gevoel hebben dat je thuis niet helemaal veilig bent of dat je bekeken wordt en je kunt moeilijk ontspannen
 • Je kinderen of huisdieren vermijden bepaalde plaatsen in huis omdat ze daar bang van zijn
 • Slecht slapen, nachtmerries
 • Er zijn ruzies, conflicten of trauma geweest in je woning
 • Nadat een bewoner ernstig ziek is geweest of is gestorven, na zelfmoord
 • Na een scheiding
 • Iemand heeft drugs zoals LSD, cannabis of ayahuasca in je woning gebruikt
 • Een bewoner had één of meerdere verslavingen
 • Je probeert het huis te verkopen en dat loopt niet lekker of je krijgt veel te lage biedingen

 

De verstorende invloeden kunnen worden verwijderd

 

Niet zeker of een energie-reiniging nodig is? Neem contact met me op voor meer informatie en ik zal vrijblijvend je woning checken. Als ik negatieve invloeden vind die opgeschoond kunnen worden kun je alsnog besluiten of je dat wilt.

 

Investering: 259 euro

 

Hoe werkt dat?

De informatie over je woning en de grond waar deze op staat is beschikbaar in de Akashic Records. Omdat op energetisch niveau alles met elkaar is verbonden kan ik contact leggen met het energetisch dossier van je woning. Het bijzondere van energiewerk is dat dit niet begrensd wordt door tijd en ruimte. Daardoor kan ik de energie opschonen zonder dat ik in je woning aanwezig hoef te zijn.

Nadat ik klaar ben met de reading en clearing hebben we een online sessie via Zoom, waarin ik je mijn bevindingen zal toelichten en tips zal geven om je huis in de toekomst energetisch schoon te houden.

Wat zo bijzonder is aan een energetische huisreiniging is dat een woning geen ego heeft, en dus geen weerstand tegen de clearing. Daardoor wordt alles snel en gemakkelijk losgelaten.

Het effect van de energetische huisreiniging is daarom vaak al direct te merken, bijvoorbeeld dat je meteen beter slaapt en je fitter voelt thuis. Enge plaatsen zijn niet meer eng. Soms heeft de energie enkele dagen of weken nodig om een nieuwe balans te vinden.

Vraag hier je energetische huisreiniging aan:

 

Energetische Huisreiniging
Bezit of huur je deze (woon)ruimte? *
Ik vraag een energetische reiniging aan van het hierboven genoemde adres. Ik geef Saskia Willockx toestemming om de Akashic Records van de woning te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling wordt genomen na betaling. Ik ontvang de bankgegevens per e-mail en beloof de vergoeding binnen 1 week over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de sessie. *
error: Content is protected !!