Energetische Huisreiniging

meer harmonie in je huis en je leven

Voel jij je vaak moe of onprettig, vooral thuis?

Misschien heb je al geprobeerd je woning energetisch te reinigen met wierook, salie, kristallen of geluid. Deze methoden hebben in het algemeen slechts een tijdelijk effect.

Ook het fysiek reinigen en opruimen van je huis, het wegdoen van rommel en het inrichten volgens Feng Shui richtlijnen kunnen tot op zekere hoogte voor een verbetering van de sfeer en energie zorgen. 

Soms is er méér nodig

Gevoelige en empathische mensen pikken allerlei soorten energieën op die een effect kunnen hebben op je lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel welbevinden.

 

Welke energieën kunnen jou en je leefruimte beïnvloeden?

 • Dolende zielen en klopgeesten (overledenen)
 • Emotionele restanten van traumatische gebeurtenissen die in je woning of op het perceel hebben plaatsgevonden
 • Negatieve gedachtenvormen en obsessies
 • Portalen (doorgangen) naar de lagere astrale sferen
 • De energieën van vroeger gebruik van het land waar je woning op is gebouwd, zoals religieus gewijde grond, een begraafplaats of slagveld

 

Hoe weet je of jouw woning energetische reiniging nodig heeft?

Als één of meerdere van onderstaande punten herkenbaar zijn:

 • Buiten je huis voel je je goed en energiek, zodra je thuis komt ben je opeens moe, lusteloos en verandert je stemming
 • Je krijgt je woning maar niet op orde, er is altijd iets van chaos en verwarring
 • Als je woning ook deels je bedrijfsruimte is en je merkt dat je je niet kunt concentreren en de bedrijfsresultaten zijn slecht
 • Je kunt het gevoel hebben dat je thuis niet helemaal veilig bent of dat je bekeken wordt en je kunt moeilijk ontspannen
 • Je kinderen of huisdieren vermijden bepaalde plaatsen in huis omdat ze daar bang van zijn
 • Slecht slapen, nachtmerries, moe, suf of emotioneel wakker worden
 • Er zijn ruzies, conflicten of trauma geweest in je woning
 • Nadat een bewoner ernstig ziek is geweest of is gestorven, na zelfmoord
 • Na een scheiding
 • Iemand heeft drugs zoals LSD, cannabis of ayahuasca in je woning gebruikt
 • Een bewoner had één of meerdere verslavingen
 • Je probeert het huis te verkopen en dat loopt niet lekker of je krijgt veel te lage biedingen

 

De verstorende invloeden kunnen snel worden verwijderd

 

Waarom heb je deze woning gekozen?

Waar je woont is een energetische match op het moment dat je er je intrek neemt. Dat betekent dat je je (onbewust) voelt aangetrokken tot een woning die qua energie een weerspiegeling is van de blokkades die je bij je draagt, uit dit leven en vorige levens. Naarmate jij verandert en groeit in bewustzijn zal je woning qua energie steeds minder bij je passen en ga je in toenemende mate last krijgen van de energetische verstoringen en eventuele dolende zielen. Ook kunnen er voorvallen plaatsvinden die de energie verstoren, terwijl je er woont. Een verontreinigde woning kan niet alleen emotioneel en spiritueel een nadelig effect op je hebben maar ook, afhankelijk van je gevoeligheid, je fysieke gezondheid schaden.

Als je een Soul Realignment traject hebt gedaan, zal een energetische huisreiniging ervoor zorgen dat je Soul Realignment clearing optimaal integreert omdat jij en je woning energetisch en spiritueel weer op elkaar afgestemd zijn. Omgekeerd zal een energetische huisreiniging je gezondheid en welbevinden op alle niveaus bevorderen.

 

Investering 297 euro

 

Hoe werkt een energetische huisreiniging?

De informatie over je woning en de grond waar deze op staat is beschikbaar in de Akashic Records. Omdat op energetisch niveau alles met elkaar is verbonden kan ik contact leggen met het energetisch dossier van je woning. Het bijzondere van energiewerk is dat dit niet begrensd wordt door tijd en ruimte. Daardoor kan ik de energie opschonen zonder dat ik in je woning aanwezig hoef te zijn.

Nadat ik klaar ben met de voorbereidende reading hebben we een online sessie via Zoom. Daarin zal ik je mijn bevindingen vertellen en vervolgens vindt tijdens de sessie de feitelijke clearing plaats.

Wat zo bijzonder is aan een energetische huisreiniging is dat een woning geen ego heeft, en dus geen weerstand tegen de clearing. Daardoor worden de blokkades en verstoringen snel en gemakkelijk losgelaten.

Het effect van de energetische huisreiniging is daarom vaak al direct te merken, bijvoorbeeld dat je meteen beter slaapt en je fitter voelt thuis. Enge plaatsen zijn niet meer eng. Afhankelijk van de wisselwerking tussen jouw energie en die van je woning, kan het ook een aantal dagen of weken duren voordat je een nieuwe balans vindt. Als je daaraan toe bent zal de nieuwe, schone energie van je woning ook jou helpen oude ballast los te laten zodat jullie weer een energetische match zijn.

Hoewel ik Saskia niets verteld had over de vorige bewoners van mijn huis, kon ze precies aangeven wat er aan narigheid gebeurd was en welk effect dat op me had.

Tijdens de sessie voelde ik hoe de energie opklaarde, lichter en schoner werd. In de dagen erna ging ik me steeds beter voelen en nu heb ik mijn energie en inspiratie weer terug!

Liesbeth

 

Vraag hier je energetische huisreiniging aan:

 

Energetische Huisreiniging
Ben je de eigenaar of huurder van deze (woon)ruimte? *
Ik vraag een energetische reiniging aan van het hierboven genoemde adres. Ik geef Saskia Willockx toestemming om de Akashic Records van de woning te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling wordt genomen na betaling. Ik ontvang de bankgegevens per e-mail en beloof de vergoeding binnen 1 week over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de sessie. *

error: Content is protected !!