Antwoorden

op veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen: 

 

Wat is het verschil tussen Soul Realignment® en 'gewone' Akasha readings?

Een Soul Realignment ® reading maakt onder andere gebruik van de Akashic Records, maar een Akashic Reading is nog geen Soul Realignment ®.

Soul Realignment gaat veel verder en biedt ook clearing van oude patronen, healing (o.a. door soul retrieval indien nodig) en daadwerkelijke transformatie in je dagelijks leven. Je leert andere keuzes te maken die geen negatief karma veroorzaken en oud karma transformeren. Dat werkt zeer empowerend en dit neem je mee voor de rest van je leven.

Informatie uit de Akasha Records kan heel interessant zijn maar kan ook op het mentale niveau blijven hangen. Soul Realignment maakt spiritualiteit heel praktisch en toepasbaar in je dagelijks leven. Het raakt en heelt je tot in je ziel.

Na de reading krijg je nog 3 weken begeleiding in dit proces zodat het ook echt beklijft. Bovendien krijg je opnames van de sessies die je kunt terugluisteren. De opnames bevatten helende energie en vaak ervaren mensen diepere lagen als ze weer terugluisteren, waardoor het transformatieproces wordt versterkt.

Iedereen mag zeggen dat ze akashic readings geven maar alleen gecertificeerde practitioners mogen de beschermde term Soul Realignment ® gebruiken. Het is een waarborg voor kwaliteit.

Ik ben "certified advanced Soul Realignment practitioner" d.w.z. ik heb alle professionele niveaus doorlopen alsmede diverse specialisaties. Dit betekent dat het Soul Realignment traject veel extra informatie, clearing en healing bevat en ik je ook daarna kan begeleiden met diepgaande vervolgreadings en spirituele coaching. Deze Vervolg SR Akasha Readings zijn bij mij dus allemaal gebaseerd op de Soul Realignment methode, dat wil zeggen ze zijn zeer transformerend en helend. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen in contact met je ziel, dan zit je bij mij goed.

Waarom is het online? Ik kom liever bij je langs.

​Het is mijn ervaring dat veel cliënten een online sessie of traject toch als prettig kunnen ervaren, ook door mensen die aanvankelijk aarzeling hadden. Voor jou zijn de voordelen dat je heel goed bij jezelf kunt blijven en dat je de sessie op zielsniveau kunt ontvangen, zonder afleiding van het visuele en de mind die altijd maar bezig is met interpretaties. 

Voor mij is het voordeel dat ik me beter kan afstemmen op jou, je ziel en de informatie die ik je mag doorgeven. Mijn inspiratie en helende kwaliteiten komen beter en krachtiger door op deze manier.

Bijkomende voordelen zijn dat het gemakkelijker is om de sessie op te nemen en je bespaart reistijd en -kosten.

Deze manier van online werken versterkt het effect dat Soul Realignment voorstaat. Ik maak hierop geen uitzonderingen, ook niet als je om de hoek woont :-). Kwaliteit gaat voor alles.

Ik werk uitsluitend met Zoom.

Kan ik je eerst telefonisch spreken?

Het is helaas niet mogelijk om telefonisch af te spreken, wel via Zoom op afspraak. Dit heeft o.a. te maken met mijn voorbereiding op de sessies waarbij ik niet gestoord kan worden.

Lees ajb eerst de website, de blogs van mei en juni 2020 over de Akashic Records en de Antwoorden op veelgestelde vragen. De meeste vragen zullen dan al beantwoord zijn. Ik heb een eigen manier van werken en alles gaat online via Zoom.

Als je interesse hebt in het Business Reading Traject dan hebben we, als we elkaar nog niet kennen, eerst een gesprek via Zoom om kennis te maken en je doelen te bespreken. Ik leg de bijzonderheden van het traject uit en jij kunt vragen stellen. Als je al eerder een reading hebt gehad bij mij dan is dit niet per se nodig maar ik raad het je wel aan, zodat je een goed beeld hebt bij wat het traject inhoudt.

Je kunt het oriënterend gesprek hier aanvragen: https://meer-innerlijke-vrijheid.nl/business-traject-orientatiegesprek/

Als je interesse hebt in een Soul Realignment Traject dan kun je veel informatie vinden in de blogs, de homepage en de FAQ. Als je dan nog vragen hebt kun je me e-mailen. Aanmelding voor het Soul Realignment traject gaat via het aanvraagformulier: https://meer-innerlijke-vrijheid.nl/sr-reading-aanvragen/

Kan ik in termijnen betalen?

Het Soul Realignment Traject kan eventueel in 2 delen worden opgesplitst, waardoor je zelf het tempo bepaalt van het traject en de 2 betalingen. Je doet dan eerst de Soul Profile Reading en zodra je daar aan toe bent vraag je het 2e deel van het Soul Realignment Traject aan met de informatie over vorige levens, blokkades die mogen worden opgeruimd en de uitgebreide karma-clearing. Meer informatie vind je hier: https://meer-innerlijke-vrijheid.nl/soul-profile-reading/

Het Business Traject kan in maximaal 3 termijnen betaald worden. Voorwaarde is dat je een coaching-overeenkomst ondertekent waarin we alle afspraken vastleggen. Dit bespreken we in het oriënterend gesprek dat je hier kunt aanvragen: https://meer-innerlijke-vrijheid.nl/business-traject-orientatiegesprek/

Wat zijn de mogelijkheden om af te spreken?

Ik werk doordeweeks tijdens kantooruren.

Soms krijg ik het verzoek om 's avonds af te spreken. Dit is helaas niet mogelijk. Tijdens de sessie stroomt er gechannelde energie door me heen, waardoor ik vlak erna slecht slaap. 

Is Soul Realignment geschikt voor kinderen?

SR is geweldig voor kinderen. Omdat ze nog jong zijn heeft hun mind in dit leven nog geen vastgeroeste patronen gevormd. Daarom zullen ze heel gemakkelijk en snel positief reageren op een reading en clearing. Loslaten van oude karmische patronen is voor kinderen geen enkel probleem.

Door SR leer je je kind veel beter kennen en dit zal je helpen met de opvoeding en begeleiding. Bovendien maak je hun leven een stuk gemakkelijker doordat er oude karmische ballast uit vorige levens wordt opgeruimd en - indien nodig - afgesplitste delen van de ziel worden teruggehaald en geïntegreerd (soul retrieval). Dit zorgt ervoor dat ze in dit leven niet meer dezelfde patronen hoeven aan te trekken die met deze oude pijn resoneren. Oftewel: een heleboel ellende blijft hen bespaard.

De opname van de sessie kun je bewaren tot het kind oud genoeg is om het zelf te beluisteren en ervan te leren. Vanaf ongeveer 10 à 12 jaar zijn kinderen vaak goed in staat om zelf bij de sessie te zijn, samen met vader of moeder, en het te begrijpen. Een reading en clearing kun je al aanvragen vanaf de leeftijd van 6 maanden.

Hieronder een testimonial van de moeder van D., een 12 jarige jongen. Hij wou graag wat onbezorgder zijn, minder piekeren en denken over alles en makkelijker omgaan met andere kinderen. Hij wou meer zelfvertrouwen en zich veilig, geaccepteerd en ontspannen voelen, en niet meer zo alleen.

"De Soul Realignment reading van Saskia heeft D. erg goed gedaan! Hij gaat met meer zelfvertrouwen de deur uit en zit veel lekkerder in zijn vel. Hij is positiever over zichzelf en heeft veel meer vertrouwen dat het allemaal wel goed komt.

Het opruimen van oud karma en blokkades uit het verleden gaf ons het gevoel dat de weg voor D. is vrijgemaakt om helemaal te zijn wie hij is. Het is ook erg mooi om zo jong al te horen welke talenten en kenmerken je op zielsniveau hebt, zodat je je mooiste potentieel kan verwezenlijken (en wij hem daarbij kunnen ondersteunen).

Het was voor ons een heel bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanraden. Bedankt Saskia voor de mooie reading en jouw warme begeleiding!

Kan ik Soul Realignment aanvragen voor een overledene?

Dat is afhankelijk van je intentie en de relatie die je had met de overledene. Je kunt zeker een reading aanvragen voor overleden ouders, kinderen of partner. Het is niet mogelijk een reading aan te vragen uit nieuwsgierigheid naar bijvoorbeeld een beroemdheid of historisch figuur.

Hoe werkt Zoom?

Zoom biedt een goede geluidskwaliteit en de mogelijkheid om de sessie op eenvoudige wijze op te nemen en op te slaan op je eigen pc. Zoom werkt heel eenvoudig en je hoeft van tevoren niets te installeren.

Je krijgt een link voor de sessie toegestuurd. Het is belangrijk dat je deelneemt op je pc of laptop, want alleen dan kun je de opname van de sessie op je eigen pc opslaan. Kun je niet op laptop of pc deelnemen, laat me dit dan van tevoren weten.

Als je nog nooit aan een Zoom sessie hebt deelgenomen, raad ik je aan om van tevoren de link uit te proberen. Je krijgt dan wrs. de melding dat je iets moet downloaden. Klik akkoord en de rest gaat vanzelf. Als je daarna een melding krijgt dat je in 'mijn wachtkamer' zit dan is het helemaal goed gegaan. Je bent dan all set to go voor de echte sessie.

Zorg dat je op de dag van de sessie ruim 10 minuten van te voren inlogt. Je komt dan weer in de wachtruimte en je kunt even mediteren, je aandacht richten op je ademhaling, tot ik je virtueel kom ophalen.

Tijdens de sessie geef ik je opname-recht. Dat wil zeggen dat je de 'record' knop aanklikt en na afloop de opname opslaat op je eigen pc. Dit werkt als volgt: nadat de sessie is afgelopen laat je Zoom open en je laat je laptop of pc aanstaan. Klap je laptop niet dicht want dan mislukt het opslaan van de opname. Wacht rustig af, Zoom heeft enkele minuten de tijd nodig om de opname te converteren. Je ziet een blauwe balk op het scherm en zodra deze op 100% staat komt de vraag: "waar zal ik de opname opslaan?". Kies de juiste folder en klik op akkoord / opslaan. Als je daarna naar de folder gaat zie je 3 Zoom-bestanden. Het Audio bestand is de geluidsopname van de sessie. Geef dit bestand een toepasselijke naam (Soul Realignment Reading) zodat je het later eenvoudig kunt terugvinden.

Geen zorgen, je hoeft dit niet uit je hoofd te leren. Ik zal je tijdens de sessie helpen met het opnemen en opslaan van de opname.

Ik werk uitsluitend met Zoom.

Hoe neem ik de sessie op?

Je kunt de sessie alleen opnemen als je via pc of laptop deelneemt. Aan het begin van de sessie geef ik je opname-recht en dan verschijnt er een record-button waar je op kunt klikken. Deze button is eerder niet te zien, dus geen zorgen, dit regelen we aan het begin van de sessie.

Kun je niet via laptop of pc deelnemen, laat me dit dan van tevoren weten. 

Ik werk uitsluitend via Zoom.

In welke talen werk je?

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels.

 

 

 

Heb je nog andere vragen?

Neem contact met me op en ik antwoord je snel.

error: Content is protected !!