Levenssituatie Reading

transformeer je blokkades

Wil jij blokkades en obstakels in je leven opruimen?

Je loopt tegen een of meerdere dingen aan die niet lekker lopen. Dat kunnen heel verschillende situaties zijn op allerlei verschillende levensterreinen: werk, gezondheid, relaties, financieel.

Als je het gevoel hebt dat je vast zit of als je jezelf sneller wilt ontwikkelen dan kan een levenssituatie reading voor een snellere doorbraak zorgen.

Je kunt deze reading aanvragen als je eerst een basis Soul Realignment reading hebt gehad.

Deze reading is ook ideaal om af en toe te doen als ‘spirituele APK’: je leven en ziel worden op verschillende punten doorgemeten en waar nodig krijg je een clearing en healing. Dit houdt je persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling stromend en het voorkomt dat je vastloopt in grote problemen.

De moeite waard dus als persoonlijk onderhoud.

“De clearing voelt als zeer helend, en ik kan nu bewust andere keuzes maken”

 

Investering 259 euro

Deze reading was wederom erg bijzonder. Er waren 3 blokkades die gecleared mochten worden, alle 3 voortkomend uit 3 verschillende vorige levens. Het bijzondere was dat nou precies die 3 thema’s in mijn huidige leven mij echt aan het belemmeren waren: 2 bewust en 1 onbewust. Die laatste kwam tijdens de reading in mijn bewustzijn en kon ik heel goed in mijn huidige leven plaatsen.

Het clearing protocol dat Saskia voor mij gemaakt heeft voelt als zeer helend. Ik merk dat ik bewuster ben van mijn gedachten ten aanzien van mijn blokkades en dat geeft mij de mogelijkheid anders te denken, me anders te gedragen en andere beslissingen te nemen.

Deze levenssituatie reading is heel fijn en behulpzaam om te doen wanneer je merkt dat er dingen in je leven niet soepel lopen of wanneer je vastloopt met jezelf en je eigen geluk.

Ik voelde me zeer gesteund door mijn ziel en door Saskia en het geeft me de moed om door te zetten.

Lieve Saskia, bedankt voor deze prachtige reading!

 

Jennifer

error: Content is protected !!