Manifesting Blueprint

de unieke creatieve talenten van je ziel

 

Creëer jij de resultaten die je echt wilt?

Als mens zijn we creatieve wezens en we manifesteren continu. Meestal is het manifestatieproces echter onbewust en kunnen de resultaten zeer teleurstellend zijn.

Je Soul Manifesting Blueprint zal je helpen je unieke design voor manifestatie te begrijpen. Op deze manier kun je  bewust manifesteren vanuit je ziel en meer en meer creëren wat je echt wilt in je leven.

De Manifesting Blueprint Reading zal je helpen om je inherente creatieve aard te versterken en daar beter op af te stemmen. Bovendien zullen we tijdens de sessie heel praktisch werken zodat je weet hoe je deze kennis ook daadwerkelijk kunt toepassen.

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je dezelfde resultaten die je altijd kreeg

 

Voor de menselijke ervaring hebben we ons fysieke lichaam nodig. Maar al te vaak raken we verdwaald in een wereld van intenties, ideeën en idealen. Deze zijn op zichzelf prima, maar niet genoeg. We moeten echt iets doen met onze inspiratie en ambities. Dit betekent dat we ons lichaam moeten gebruiken en dat is waar het echte plezier begint, omdat we kunnen kiezen wat we zeggen en doen. We kunnen kiezen hoe we actie ondernemen, hoe we voor onszelf, onze omgeving en onze creaties zorgen. Alleen wat we zelf doen, staat onder onze controle.

Je fysieke lichaam is je instrument voor Zelf-expressie via woorden en daden

 

Als je eenmaal omarmt dat we hier puur zijn om te creëren, zal dat een hele opluchting zijn. Het biedt je de vrijheid om te doen wat jou echt voldoening geeft, op een manier die bij je past.

Wil jij leren bewust en effectief te manifesteren vanuit je ziel?

Voorwaarden:

  • Soul Realignment Reading: weten wie je bent op zielsniveau
  • Bereidheid om de informatie uit je Soul Manifesting Blueprint actief toe te passen

 

 

Investering 297 euro *

 

Saskia maakt een scherpe, doordachte analyse van je Soul Manifesting Blueprint en weet deze te vertalen naar praktische tips en suggesties.

Ze kan zich ook gemakkelijk verplaatsen in je verhaal.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn reading.

Saskia is een aardig persoon, open, eerlijk en recht door zee.

Dave

Geweldig om te weten ‘dit is hoe het voor mij werkt’. Deels een geruststelling (ik ben niet gek) en vooral veel toestemming om mezelf de ruimte te geven en mijn impulsen te vertrouwen en volgen.

Na de sessie ging het stromen en kon ik de inzichten en inspiratie gelijk in de praktijk brengen.

Heel bevrijdend, dank je wel!

Deirdre

Ben jij ondernemer en wil je betere bedrijfsresultaten?

Kijk dan eens bij het Akasha Business Transformatie Traject.

 

* tarief incl. 21% BTW voor consumenten, excl. 21% BTW voor ondernemers

error: Content is protected !!