Michael (niet te verwarren met de aartsengel) is de verzamelnaam van een groep van ca. 1000 zielen. Ze treden met hun teachings en healings naar buiten als een collectief bewustzijn vanuit de causale sfeer.

Wie is Michael

De leden van de Michael groep hebben hun levens op aarde en in de astrale sfeer afgerond en zijn nu halverwege de causale sfeer. Het zijn dus zeer wijze en vergevorderde zielen. De universele en spirituele kennis die ze overdragen is geen geloof en niet gebaseerd op dogma. In dezelfde sfeer zitten ook andere spirituele leraren zoals Abraham, Bashar en Seth. Iedere leraar (of beter gezegd: lerarengroep) heeft zijn eigen specialiteit en focus.

Gevleugelde uitspraken uit de Michael Teachings

Enkele gevleugelde uitspraken van Michael: “Jullie zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben” en “Je bent op aarde om te leren hoe je kiest en om te kiezen hoe je leert”. Daarbij is iedere keuze valide en geen enkele keuze wordt veroordeeld.

De specialiteit van Michael

Michael richt zich met name op het bevorderen van inzicht, acceptatie en agape, ook wel onvoorwaardelijke liefde of zielsliefde genoemd.

Michael heeft sinds de jaren ’70 een uitgebreid oeuvre doorgegeven via diverse mediums. Met zijn inzichten, kennis en wijsheid zijn inmiddels duizenden bladzijden gevuld. Doordat er ook in deze tijd vragen aan hem worden voorgelegd breidt zijn werk zich steeds verder uit.

De kern van zijn werk is bekend, de communicatie en interpretatie worden steeds verder verfijnd.

Hij reikt met de Michael Teachings o.a. diepgaande inzichten aan over het wezen van je ziel en de keuzes die je ziel voor dit leven heeft gemaakt voor je persoonlijkheid en levensplan. Hij inspireert je tot spirituele groei en geeft praktische adviezen hoe je dat kunt aanpakken. Hij is heel concreet waardoor de informatie helder is en je die gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven.

Zijn visie op en uitleg van o.a. karma en reïncarnatie ontzenuwen veel misverstanden die rondwaren in new age kringen.

Contact met Michael

Als je zijn gechanneld materiaal bestudeert leg je automatisch contact met zijn helende en transformerende energie. Zodra het contact met Michael gelegd is blijft dit bestaan als je dat zelf wilt. De keuze is aan jou. Michael is zeer respectvol en wacht altijd op je vraag. Hij zal nooit ingrijpen want dat zou ingaan tegen je keuzevrijheid.

Mijn persoonlijke ervaring met Michael

Het is mijn ervaring dat Michael een hele goede vriend en inspirerende invloed in je leven kan worden. Ik moest er wel aan wennen (en eraan denken!) om hem vragen te stellen. Na een opvoeding vol “kindjes die vragen worden overgeslagen” had ik het spontaan vragen een beetje afgeleerd. Toch laat Michael me iedere keer weten dat al mijn vragen welkom zijn. Hij is er om te helpen, te inspireren en te stimuleren. Dat doet hij met veel plezier.

Alleen voor mediums?

Moet je mediamiek zijn om met Michael te kunnen communiceren? Je hoeft zeker geen medium te zijn. Mediamiek zijn we in wezen allemaal, al is het niet altijd bewust. De antwoorden van Michael hoeven niet via woorden te komen. Vaak merk ik dat ik opeens een inzicht krijg nadat ik hem een vraag heb gesteld, of ik kom opeens in actie en ga “vanzelf” doen wat er nodig is. Of iemand vertelt me iets wat resoneert. Er kan een betekenisvolle ontmoeting zijn of mijn oog valt net op een artikel dat me verder helpt. Michael weet je hoe dan ook te bereiken, op een manier die voor jou begrijpelijk is. Na verloop van tijd zal je merken dat het contact steeds gemakkelijker wordt.

Humor

En wat je misschien niet verwacht: met Michael valt er altijd te lachen. Wat een gevoel voor humor, heerlijk om zo te kunnen relativeren.

De nieuwste ontwikkelingen: Soul Realignment

De informatie over zielstypen en zielekeuzes van Michael is voor mij jarenlang een bron van inspiratie geweest. Toch zijn er veel meer variaties op zielsniveau. In de Akashic Records is een schat aan ziele-informatie beschikbaar.

 

Wil jij weten wie je bent op zielsniveau?

Kies dan voor een Soul Realignment Akasha Reading.

error: Content is protected !!