Saskia Willockx

katalysator - 23 jaar ervaring

Mijn waarom

Ik heb een diep besef van kwetsbaarheid en menselijk lijden. Ik werk vanuit compassie en heb een sterke drijfveer vanuit mijn ziel om inspirerend en dienstbaar te zijn en zo het lijden van mensen te helpen verlichten. Mijn talent ligt in het faciliteren van meer samenwerking tussen ziel en persoonlijkheid.

Ik ben

enthousiast, nieuwsgierig en avontuurlijk. Blij als er weer iets nieuws te ontdekken valt. Oprecht geïnteresseerd in jou, wie jij bent, wat jou beweegt en hoe ik je kan helpen. 

Ik heb veel gereisd en geleerd van andere culturen en spirituele stromingen. In China en Hawaii gewoond en daar gestudeerd. Gezwommen met wilde dolfijnen en walvissen. Gefluisterd met tamme paarden.

Ik was een indigo-kind in een tijd dat die term nog niet bestond. Gevoelig, dromerig, idealistisch, introvert. Op mijn 9e ging ik spontaan in lotushouding voor het Boeddhabeeld zitten dat mijn moeder had gekocht. Voor mij de gewoonste zaak van de wereld, mijn katholieke ouders begrepen er niets van. Ging op mijn 16e mediteren en actief het spirituele pad bewandelen. De ontdekkingsreis gaat nog steeds door.

Heb heftige dingen meegemaakt die ik niemand zou toewensen.Toch hadden ook die ervaringen zin. Of misschien heb ik ze zelf wel zin gegeven: een traumatische jeugd, ernstig nekletsel, kanker. Als ik er op terugkijk waren het belangrijke initiatiefasen in mijn leven.

Ik geloof dat we altijd een keuze hebben, al is het maar in de manier hoe we naar iets kijken en hoe we over iets denken. Ook als het leven iets op je bordje legt waar je niet om hebt gevraagd en wat je niet wilt, kun jij je innerlijke houding bepalen.

Mijn levenservaringen hebben me innerlijk verruimd en verrijkt. Mede daardoor ben ik in staat een veilige sfeer te creëren en je de ruimte te geven om te ontdekken wie je in essentie bent, wat je innerlijke hulpbronnen zijn en hoe je die beter kunt benutten.

 

Healer Heal Thyself First

Door mijn eigen zoektocht naar inzichten, gezondheid en heelwording kreeg ik sessies en volgde ik opleidingen, zowel regulier als complementair.

Na heel wat omzwervingen binnen de spiritualiteit heb ik ook daarin mijn weg gevonden. Tegenwoordig zijn non-dualiteit, Soul Realignment en ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) grote bronnen van inspiratie voor me waar ik in leven en werken veel aan heb. 

Sinds de jaren ’90 heb ik een praktijk en begeleid ik ieder die op een holistische manier wil kijken naar welzijn en zingeving.

Mijn stijl

Ieder begeleidingstraject is maatwerk en daardoor uniek. Mijn stijl van werken is een combinatie van concreet, doelgericht en intuïtief. Ik combineer Oosterse en Westerse kennis, wijsheid en healing.

Ik werk vanuit een diep besef van menselijk lijden en zal je stimuleren je ware kracht en talenten aan te spreken.

Het doel van mijn begeleiding zal altijd zijn om je te helpen jouw eigen verbinding met je innerlijke hulpbronnen te versterken zodat je onafhankelijk en vol zelfvertrouwen weer verder kunt.

De weg naar concrete resultaten is echter niet een rechte lijn omdat deze mede bepaald wordt door de keuzes van je ziel en je bereidheid je actief in te zetten met wat ik je aanreik.

Opleiding  

Wat ben ik dankbaar voor je mooie, zachte begeleiding die ik nodig had! Er zit zoveel liefde in.

Ik wens dat ieder die op zoek is naar hulp (in welk opzicht dan ook), jou vindt!

J.

Saskia is een bekwame, goed luisterende, niet oordelende therapeute waar je je op je gemak bij voelt.

Ik zou sessies van haar zeker aanraden wanneer er sprake is van psychosomatische klachten, helemaal wanneer een arts geen goed werkende behandeling of medicatie kan aanbieden. Toen ik last kreeg van een overslaand hart, is dankzij haar behandeling dit probleem opgelost.

W.

Wil je ca. 3 x per maand blogs, inspiratie en nieuws ontvangen?

 

Klik op de afbeelding om je in te schrijven

Lees eerst de privacyverklaring. 

 

 

error: Content is protected !!