Saskia Willockx

katalysator - ruim 25 jaar ervaring

Mijn waarom

Ik heb een diep besef van kwetsbaarheid en menselijk lijden. Het kostte me veel tijd om te ontdekken wat echt voor mij werkte en hoe ik kon helen. Deze zoektocht naar zingeving en genezing gaf me compassie, wijsheid en een sterke drive om inspirerend en dienstbaar te zijn. Ik zal je helpen jouw unieke weg naar heelwording te ontdekken en hoe je meer vervulling, vreugde en overvloed kunt creëren in je leven.

Ik ben

enthousiast, nieuwsgierig en avontuurlijk. Blij als er weer iets nieuws te ontdekken valt. Oprecht geïnteresseerd in jou, wie jij bent, wat jou beweegt en hoe ik je kan helpen. 

Ik heb veel gereisd en geleerd van andere culturen en spirituele stromingen. In China en Hawaii gewoond en daar gestudeerd. Gezwommen met wilde dolfijnen en walvissen. Gefluisterd met tamme paarden.

Ik was een indigo-kind in een tijd dat die term nog niet bestond. Gevoelig, dromerig, idealistisch, introvert. Op mijn 9e ging ik spontaan in lotushouding voor het Boeddhabeeld zitten dat mijn moeder had gekocht. Voor mij de gewoonste zaak van de wereld, mijn katholieke ouders begrepen er niets van. Ging op mijn 16e mediteren en actief het spirituele pad bewandelen. De ontdekkingsreis gaat nog steeds door.

Heb heftige dingen meegemaakt die ik niemand zou toewensen.Toch hadden ook die ervaringen zin. Of misschien heb ik ze zelf wel zin gegeven: een traumatische jeugd, ernstig nekletsel, kanker. Als ik er op terugkijk waren het belangrijke initiatiefasen in mijn leven.

Ik geloof dat we altijd een keuze hebben, al is het maar in de manier hoe we naar iets kijken en hoe we over iets denken. Ook als het leven iets op je bordje legt waar je niet om hebt gevraagd en wat je niet wilt, kun jij je innerlijke houding bepalen.

Mijn levenservaringen hebben me innerlijk verruimd en verrijkt. Mede daardoor ben ik in staat een veilige sfeer te creëren en je de ruimte te geven om te ontdekken wie je in essentie bent, wat je innerlijke hulpbronnen zijn en hoe je die beter kunt benutten.

 

Healer Heal Thyself First

Door mijn eigen zoektocht naar inzichten, gezondheid en heelwording kreeg ik sessies en volgde ik opleidingen, zowel regulier als complementair.

Na heel wat omzwervingen binnen de spiritualiteit heb ik ook daarin mijn weg gevonden: de weg naar binnen, naar mijn ziel en I Am.

Sinds de jaren ’90 heb ik een praktijk en begeleid ik ieder die op een holistische manier wil kijken naar welzijn en zingeving.

 

Mijn stijl

Ieder begeleidingstraject is maatwerk en daardoor uniek. Mijn stijl van werken is een combinatie van concreet, doelgericht en intuïtief. Ik combineer Oosterse en Westerse kennis, wijsheid en healing. De Akasha Kronieken (Akashic Records) zijn een belangrijke bron van informatie in mijn werk.

Ik zal je stimuleren je ware kracht en talenten aan te spreken.

Het doel van mijn begeleiding zal altijd zijn om je te helpen jouw eigen verbinding met je innerlijke hulpbronnen te versterken zodat je onafhankelijk en vol zelfvertrouwen weer verder kunt.

 

De weg naar concrete resultaten wordt mede bepaald door de keuzes van je ziel en je bereidheid je actief in te zetten met wat ik je aanreik. Dit werk is alleen voor jou geschikt als je zelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven en creaties.

Opleiding  

Missie

Ik begeleid je naar het doorzien en transformeren van je innerlijke belemmeringen. Hierdoor kun je meer leven zoals je echt bedoeld bent.

Als katalysator help ik je hoofd, hart en ziel optimaal te laten samenwerken. Denken, voelen en intuïtie komen daardoor op één lijn. Je leeft vanuit zelfkennis en compassie en je ervaart authentieke kracht en een comfortabele flow.

De weg die ik zelf bewandel maakt me, samen met opleidingen die ik heb gevolgd, deskundig en vol van inspiratie. 

 

Saskia is een professionele, integere en betrouwbare therapeut. Ze heeft een hele rustgevende, aardende en liefdevolle uitstraling.

Ze is een zeer goede luisteraar, stelt de juiste vragen en weet precies de vinger op de zere plek te leggen.

Door haar brede kennis en jarenlange ervaring kan ze een bepaald thema vanuit diverse invalshoeken benaderen, wat steeds weer verrassende, nieuwe inzichten geeft.

Niet alleen haar sessies en healings, maar ook haar cursussen en workshops zijn van een zeer hoog niveau.

Dina

Visie

Als lichaam, ziel en persoonlijkheid samenwerken ervaar je meer flow en authenticiteit.

We hebben allemaal angsten, onverwerkte ervaringen, belemmerende overtuigingen en emoties. Door de emotionele en lichamelijke pijn die je ervaart wordt duidelijk waar je nog kunt helen als je daar voor kiest.

Je ontwikkelt zo steeds meer je ware persoonlijkheid, die graag en moeiteloos samenwerkt met je ziel.

 

Saskia heeft mij geholpen een enorme ontwikkeling door te kunnen maken. Hierdoor heb ik innerlijke rust en vrede gevonden, ben ik veel meer in mijn ware kracht en talenten komen te staan en ben ik in een heel nieuw deel van mijn leven aangekomen.

De integriteit en toewijding waarmee Saskia mij wist te confronteren en begeleiden hebben mij keer op keer verwonderd en enorm geholpen.

Ik raad het iedereen aan om zich door Saskia te laten begeleiden. Wanneer je dan zelf ook bewust aan de slag gaat met wat aangedragen wordt dan zul je zien dat je in korte tijd tot enorme transformatie kunt komen.

Ellen

error: Content is protected !!