Relatie Reading

relaties: kansen en uitdagingen

Wil jij meer inzicht in belangrijke relaties?

Relaties hebben een grote impact op ons levensgeluk. Dat begint al in het gezin van herkomst, en zet zich voort in onze vriendschappen en romantische relaties.

Hoe onze latere relaties verlopen heeft veel te maken met conditioneringen uit je jeugd en blokkades uit vorige levens van je ziel.

Met name romantische relaties bieden grote kansen om oude ziele wonden te helen en te groeien in bewustzijn. Dat dit niet altijd leuk is, spreekt voor zich. Een relatie reading maakt dit hele proces sneller en gemakkelijker. Oude blokkades en oude ziele contracten kunnen worden gecleared waardoor de weg wordt vrijgemaakt naar meer harmonie, liefde en vertrouwen.

Je kunt een relatie reading aanvragen voor een specifieke relatie: ofwel de relatie met je partner, of met een van je ouders of kinderen. Ook is het mogelijk een reading aan te vragen voor de relatie van 2 kinderen onderling.

Voor een romantische relatie is dit een diepgaande en intensieve reading. In het meest ideale geval staat je partner hier ook voor open, maar dat hoeft niet per se.

Problemen met je scheiding?

Het kan zijn dat je al besloten hebt weg te gaan bij je partner, maar dat het scheidingsproces zeer moeizaam verloopt. Ruzies, mediation, advocaten, het lijkt wel of jullie elkaar toch niet los kunnen laten en zeker niet gemakkelijk. In dat geval kan een relatie reading ook uitkomst bieden. Je kunt deze dan zien als een “gemakkelijker-scheiden-reading”. Door het bewustworden van oud karma tussen jullie zielen en het clearen van blokkades kan trauma-energie tussen jullie oplossen waardoor je elkaar gemakkelijker en sneller loslaat.

 

Investering 499 euro

error: Content is protected !!