Relatie Reading

relaties: kansen en uitdagingen

Verlang jij naar meer geluk en harmonie in je relatie?

Relaties hebben een grote impact op ons levensgeluk. Dat begint al in het gezin van herkomst, en zet zich voort in onze vriendschappen en romantische relaties.

Hoe onze latere relaties verlopen heeft veel te maken met conditioneringen uit je jeugd en blokkades uit vorige levens van je ziel.

Met name romantische relaties bieden grote kansen om oude zielewonden te helen en te groeien in bewustzijn. Dat dit niet altijd leuk is, spreekt voor zich. Een relatiereading maakt het helingsproces sneller en gemakkelijker. Oude blokkades en oude zielecontracten kunnen worden gecleared waardoor de weg wordt vrijgemaakt naar meer harmonie, liefde en vertrouwen.

Je kunt een relatiereading aanvragen voor een specifieke relatie: ofwel de relatie met je partner, of met een van je ouders of kinderen. Ook is het mogelijk een reading aan te vragen voor de relatie van 2 kinderen onderling.

 

Wat houdt het Relatie Reading Traject in:

Dit traject bestaat uit 2 online sessies met reading, healing en clearing op zielsniveau van beide partners en jullie huidige relatie, en van de gedeelde zielehistorie. Erna volgt nog een clearingfase van 3 weken.

Zeker voor een romantische relatie is dit een diepgaand transformerend en helend traject, dat in de maanden erna steeds verder uitkristalliseert.

In het meest ideale geval staat je partner hier ook voor open, maar dit hoeft niet. Je mag ook alleen ‘jouw kant van de relatie’ clearen en transformeren, dit werkt zeker positief door in de relatiedynamiek. Doet je partner ook mee of geeft hij op zijn minst toestemming voor reading van zijn ziel, dan mogen van beide kanten blokkades gecleared worden.

Een relatiereading kan veel verschil maken en een mooie verdieping geven aan jullie connectie. Een vastgelopen relatie komt weer in beweging en kan helen.

 

Twijfels over je relatie, of zit je al in een scheiding?

Deze reading geeft inzicht en helderheid zodat je zelf voelt en weet wat het beste is.

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je per se door zou moeten gaan. Dit komt vaak door allerlei romantische verwachtingen en mentale conditioneringen over relaties. De ziel kijkt hier heel anders naar. Vanuit de ziel is er totale keuzevrijheid en oordeelloosheid. Alles draait immers om de ontwikkeling van bewustzijn, en soms is die beter gediend met uit elkaar gaan.

Vaak hebben huidige partners in vorige levens ook relaties met elkaar gehad. Dit geeft een aantrekkingskracht en een gevoel van vertrouwdheid met elkaar, maar kan ook belemmerend werken. De gedeelde zielehistorie kan namelijk beladen zijn met conflicten, drama en negatieve contracten.

Helaas kunnen allerlei onjuiste spirituele concepten je de indruk geven dat je ‘je karma met deze persoon moet uitwerken’ of elkaar ‘moet helpen helen’.

Deze veronderstellingen zijn onjuist. Iedere ziel is volledig autonoom en we hebben een ander niet nodig om ons eigen karma te transformeren. Ook hoeven we ons niet op te offeren voor het zieleheil van een ander of nog ‘lessen leren met de ander’. Deze romantische ideeën kunnen je juist tegenhouden in je ontwikkeling en je een hoop onnodig drama en schuldgevoel bezorgen.

Op een goede manier uit elkaar gaan kan een groot geschenk zijn voor jezelf, de ander en je kinderen.

Het opruimen van oude blokkades en relatie-karma werkt heel bevrijdend.

 

Investering 599 euro *

* tarief incl. 21% BTW voor consumenten, excl. 21% BTW voor ondernemers

 

error: Content is protected !!