Soul Coaching

op basis van je zieleblauwdruk

Last van zelf-sabotage?

Iets in je leven of in jezelf veranderen kan een hele uitdaging zijn want ons oerbrein zorgt vaak voor angst en weerstand.

Waarom? Een verandering zou weleens een bedreiging kunnen zijn.

Ons oerbrein heeft als taak om ons te beschermen voor gevaar en laat bij voorbaat al de alarmbellen rinkelen. Zelfs als dit helemaal niet nodig is.

Ook als je zelf kiest voor verandering, bijvoorbeeld door in een Soul Realignment Traject te stappen, dan nog kan het oerbrein proberen je inspanningen te saboteren uit angst voor het onbekende.  

 

Soul Integration Coaching na het Soul Realignment Traject

Daarom is het mogelijk om coaching en praktische ondersteuning te krijgen na je Soul Realignment traject, zodat jij je groei en ontwikkeling op spiritueel niveau kunt verankeren in je dagelijks leven. Op die manier haal je het meeste profijt uit je reading en bestendig je een blijvende transformatie en integratie.

Je ontdekt hoe je denken, spreken en doen optimaal kunt afstemmen op de kwaliteiten van je ziel. Dit is Soul Integration Coaching en alle informatie daarvoor komt uit je eigen Akashic Records.

Je krijgt praktische tools zodat je steeds meer en steeds beter in overeenstemming met je ziel kunt handelen.

 

Soul Integration Coaching zorgt ervoor dat oude blokkades getransformeerd worden in je dagelijks leven

en voorkomt dat nieuwe ontstaan, omdat je in lijn met je ziel en je zieleblauwdruk leeft.

 

Ook leer je te communiceren op een zielvolle, verbindende manier, met je partner en anderen.

 

Dit is de reden dat een Soul Realignment Traject voorwaarde is voor Soul Integration Coaching: het is belangrijk dat je eerst ontdekt wie je echt bent, op zielsniveau, en dat oude blokkades die jouw ziele-expressie in de weg staan zijn opgeruimd uit je Akashic Record.

Tijdens de coaching kan ik ook ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) en andere praktische strategieën inzetten om tot optimale resultaten te komen.

error: Content is protected !!