Soul Profile Reading

een bewuste connectie met je ziel

Ontdek wie jij en je kinderen zijn op zielsniveau

Een gevleugelde spirituele uitspraak zegt:

Je hebt niet een ziel, je bent een ziel. Je bent een spiritueel wezen dat een menselijke ervaring heeft.

Waarom zou je een bewuste connectie met je ziel willen?

Waarom zou je je kinderen willen opvoeden in afstemming op hun ziel?

Je connectie met je ziel is er altijd, die gaat nooit verloren. Het kan wel zo zijn dat je niet weet hoe je bewust contact kunt leggen en kunt communiceren met je ziel, en waarom dat je leven veel gemakkelijker en aangenamer zal maken.

  • Als je persoonlijkheid bewust kan samenwerken met je ziel dan ervaar je meer flow in je leven, meer ease and grace, creativiteit, inspiratie en vitaliteit: je leven wordt makkelijker en leuker
  • Door te ontdekken wat je unieke ziele-talenten zijn, ga je automatisch meer vanuit je ziel leven, je gaat die talenten meer tot expressie brengen en dat geeft een enorme voldoening
  • Kennis van je ziele-valkuilen zorgt ervoor dat je die tijdig herkent en kunt ombuiten naar talenten en bewustzijn: zo voorkom je problemen, drama en het creëren van nieuw karma
  • Bovendien zal je, door in afstemming met je ziel te leven, geleidelijk aan ook oud karma kunnen transformeren
  • Je ontvangt tijdens de sessie een krachtige healing en ervaart een bewust contact met je ziel
  • De sessie is via Zoom en je mag de opname erna zo vaak beluisteren als je zelf wilt: iedere keer zal je er iets nieuws uit halen en een healing ontvangen

Deze Soul Profile Reading geeft een mooie impuls aan je spirituele ontwikkeling. Je kunt deze reading hieronder via het formulier aanvragen.

Let op: wil je meteen dieper in het avontuur met je ziel duiken en niet alleen meer connectie maar ook sneller en met laserfocus oud karma opruimen, kies dan voor het Soul Realignment traject.

De Soul Profile Reading is het eerste deel van het Soul Realignment traject. Je kunt de 2e stap van het traject ook later nog zetten.

 

Je kinderen leren kennen en begeleiden op zielsniveau: een groot geschenk

Denk je eens in hoeveel verschil het zal maken als jij, als ouder, ontdekt wie je kinderen zijn op zielsniveau. Een kind voelt zich gezien op een diep niveau, als je hun ziel erkent en eert. Bovendien ontdek je met deze reading meteen hun sterke en zwakkere kanten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan, zonder eerst jarenlang te hoeven raden en uitproberen wat werkt.

In deze reading ontvang je praktisch advies over hun zielekarakter, talenten, valkuilen, specialisaties en primaire levensthema. Zo wordt opvoeden een stuk makkelijker en leuker.

Het resultaat: kinderen groeien op met een sterkere connectie met hun essentie en intuïtie, waardoor ze steviger in hun schoenen staan. Ze zijn minder geneigd zich te verliezen in de buitenwereld, omdat ze weten wie ze zijn. Ze voelen een inner guidance en bescherming en kunnen makkelijker hun weg vinden in leven, relaties, studie en werk. Bovendien krijgen ze spelenderwijs het belangrijke inzicht mee dat iedere keuze een gevolg heeft, met bewustzijn maak je betere keuzes en krijg je betere resultaten.

Je krijgt een opname van de sessie. Je kunt de opname zelf meerdere keren beluisteren en je zult er iedere keer een diepere laag van informatie in ontdekken. Zodra je kind oud genoeg is, kan hij of zij er zelf naar luisteren.  

Let op: loopt je kind tegen problemen aan zoals onzekerheid, moeite met andere kinderen, school en concentratie? Dan kun je kiezen voor het Soul Realignment traject. In dit traject, bestaande uit 2 sessies en een uitgebreide clearing, worden blokkades uit vorige levens opgeruimd waardoor je kind zich ongehinderd door oude ballast kan ontwikkelen en veel ellende kan worden voorkomen.

De Soul Profile Reading is het eerste deel van het Soul Realignment traject. Je kunt de 2e stap van het traject ook later nog zetten. De testimonials hieronder betreffen een volledig Soul Realignment traject.

 

“Mijn dochter heeft in de weken en maanden na het Soul Realignment traject een grote shift gemaakt: ze is nu veel rustiger, gestructureerder en zelfverzekerder.

Ze groeit met stappen en haar schoolresultaten gaan als een speer omhoog. Het is een wonder om te zien hoe ze is veranderd!”

Moeder van 10-jarige Francine

 

Investering 199 euro *

 

 

Vraag hier je Soul Profile reading aan voor jezelf of je kind:

 

Soul Profile aanvraag
Ik vraag een Akasha Soul Profile Reading aan en ik geef Saskia Willockx toestemming om de Akashic Records te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling zal worden genomen na betaling. De bankgegevens ontvang ik via e-mail en ik beloof binnen 1 week het bedrag over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk, omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de reading. De sessie is online via Zoom. *

* tarief is inclusief 21% BTW voor consumenten en exclusief 21% BTW voor ondernemers

“De Soul Realignment reading van Saskia heeft Dirk erg goed gedaan! Hij gaat met meer zelfvertrouwen de deur uit en zit veel lekkerder in zijn vel. Hij is positiever over zichzelf en heeft veel meer vertrouwen dat het allemaal wel goed komt.

Het opruimen van oud karma en blokkades uit het verleden gaf ons het gevoel dat de weg voor Dirk is vrijgemaakt om helemaal te zijn wie hij is.

Het is ook erg mooi om zo jong al te horen welke talenten en kenmerken je op zielsniveau hebt, zodat je je mooiste potentieel kan verwezenlijken (en wij hem daarbij kunnen ondersteunen). Het was voor ons een heel bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Bedankt Saskia voor de mooie reading en jouw warme begeleiding!”

Moeder van Dirk, een 12-jarige jongen

error: Content is protected !!