Soul Realignment ®

 

 

Elimineer zelf-sabotage

Ervaar meer vreugde, vrijheid en onafhankelijkheid

Vind acceptatie en vrede in jezelf

 

Loop je tegen één of meerdere van deze situaties aan?

 

 • Iets of iemand heeft je tot in je ziel geraakt en uit je evenwicht gebracht
 • Je voelt je soms machteloos, alsof je onvoldoende sturing kunt geven aan je leven
 • Relatieproblemen of juist eenzaamheid en isolatie
 • Moeite met hier op aarde aanwezig zijn en aardse zaken zoals werk en geld
 • Gezondheidsklachten waar geen duidelijke oorzaak voor gevonden kan worden
 • Het lukt je niet om je toekomst gestalte te geven en je doelen te bereiken
 • Je hebt al veel geprobeerd en toch blijven dezelfde soort moeilijke situaties terugkomen

 

 

 

Geen slachtofferschap, zelf-sabotage of depressie meer

 

Soul Realignment geeft je inzichten hoe disfunctionele patronen zijn ontstaan in je zielehistorie.

Nog veel belangrijker is hoe je in je huidige leven, door middel van positieve actie, de oude patronen transformeert. De clearing van je Akashic Record maakt daarvoor de weg vrij en jij weet na de sessie wat je praktisch kunt doen of mag laten.

Soul Realignment is gericht op het zelf kunnen transformeren van je leven en daarmee zeer bekrachtigend en geaard.

De reading en clearing gebeuren online. Je krijgt een geluidsopname die je zo vaak kunt beluisteren als je wilt. Iedere keer zal het je healing en diepere inzichten geven.

 

Waar ik voorheen het gevoel had dat ik in het donker op de tast m’n weg moest zien te vinden, heb ik nu een kompas gekregen waar ik mezelf altijd op kan afstemmen. Dat brengt veel rust en overgave.

Saskia wist op een liefdevolle manier een grote hoeveelheid informatie zo helder over te brengen dat ik het op een diep niveau kon voelen en plaatsen in het grotere plaatje van mijn leven.

Renée

Er is écht een grote deur open gegaan … amazing!

Ik word niet meer van mijn pad getrokken door negatieve invloeden en ik sta veel meer in mijn authenticiteit, vrouwelijkheid en kracht. Het lijkt wel alsof een hoop weerstand is verdwenen en alles zich meer als vanzelf ontvouwt waardoor ik in flow kan handelen.

Super bedankt Saskia, ik ben benieuwd naar het verdere pad, zin an!

Brenda

 

 

Soul Realignment ® verandert je leven

De Soul Realignment bestaat uit 3 delen:

Deel 1:

 • Eerst ga ik – met jouw permissie en de persoonlijke gegevens die je me verstrekt – in de Akashic Records (de Akasha Kronieken) om informatie te verzamelen
 • Tevens kijk ik of er onterecht karma, blokkades, geloften en negatieve invloeden zijn die jou nu nog beïnvloeden
 • Je aura, chakra’s en team van Gidsen worden gecheckt op beschadigingen en negativiteit

Deel 2:

 • Vervolgens hebben we een sessie via Zoom en je leert o.a. over:
 • Je belangrijkste kenmerken en unieke talenten op zielsniveau
 • Hoe je deze talenten zo goed mogelijk verder ontwikkelt en je zielemissie kunt leven
 • Je krijgt inzicht in vorige levens, welke keuzes en welk gedrag hebben geleid tot blokkades in je soul blueprint
 • Je leert hoe je de juiste keuzes kunt maken die ervoor zorgen dat je leeft in overeenstemming met je soul blueprint
 • en meer!

Deel 3:

 • Na de sessie krijg je nog 3 weken begeleiding om de Soul Realignment clearing en healing te integreren
 • Je ontvangt een geluidsopname met daarin alle informatie en de helende energie van de sessie. Iedere keer dat je de opname beluistert zul je er meer inzicht en diepere transformatie uit halen.

Door Soul Realignment zal er meer gezondheid, vitaliteit, geluk, creativiteit en overvloed in je leven komen.

 

Investering 297 euro

 

De juiste intentie

Soul Realignment ® gaat helemaal over transformatie en heling. Als jij de informatie actief gaat toepassen dan zul je merken dat je leven op alle niveaus verbetert.

Voordat je een reading kunt aanvragen is het belangrijk dat je eerst stilstaat bij je intentie. Waarom wil je informatie van en over je ziel? Wat ga je met de informatie doen? Jouw intentie bepaalt namelijk wat ik als reader voor jou kan ontvangen uit de Akashic Records.

Hoe meer jouw intentie is gericht op het willen transformeren en helen, op groei van bewustzijn, hoe meer de verkregen informatie daarbij zal aansluiten en hoe meer je aan de reading zult hebben.

Jouw intentie, mindset en verlangen zijn dus mede bepalend en daar zit veel wijsheid in. Als je hier meer over wilt weten, lees dan deze blog.

 

De Soul Realignment Reading was ‘mind blowing’. Overtuigingen die ik in dit leven heb waren direct te herleiden naar mijn vorige levens. Daardoor is er veel herkenning, begrip en compassie voor mezelf en mijn eigen handelen in dit leven en vorige levens.

De Realignment heeft me toegang gegeven tot mijn talenten: een ‘glazen plafond’ is weg. Het glazen plafond is een metafoor voor de blokkades die er waren in mijn Soul Blueprint.

Mijn intuïtie stroomt en de synchroniciteit is enorm. Mijn nieuwe Gidsen zijn krachtig en vol compassie.

Ik voel me een rijk en gelukkig mens. Waar ik voorheen nog aan het zoeken was, voel ik nu dat ik kan gaan bouwen met de talenten die ik heb. De blokjes op elkaar stapelen!

Er zijn veel wegen die naar Rome leiden, maar dit is wel de snelste route.

Jennifer

 

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen:

Wat is het verschil tussen Soul Realignment® en andere akashic readings?

Een Soul Realignment ® reading maakt onder andere gebruik van de Akashic Records, maar een Akashic Reading is nog geen Soul Realignment ®.

SR gaat veel verder en biedt ook clearing van oude patronen, healing (o.a. door soul retrieval indien nodig) en daadwerkelijke transformatie in je dagelijks leven. Je leert andere keuzes te maken die geen negatief karma veroorzaken en oud karma transformeren. Dat werkt zeer empowerend en dit neem je mee voor de rest van je leven.

Informatie uit de AR kan heel interessant zijn maar kan ook op het mentale niveau blijven hangen. Soul Realignment raakt en heelt je tot in je ziel.

Na de reading krijg je nog 3 weken begeleiding in dit proces zodat het ook echt beklijft. Bovendien krijg je een opname van het gesprek die je kunt terugluisteren. Vaak ervaren mensen diepere lagen als ze weer terugluisteren, waardoor het transformatieproces wordt versterkt.

Iedereen mag zeggen dat ze akashic readings geven maar alleen gecertificeerde practitioners mogen de beschermde term Soul Realignment ® gebruiken. Het is een waarborg voor kwaliteit.

Ik ben "certified advanced Soul Realignment practitioner", dat wil zeggen dat de basisreading extra informatie bevat en ik je ook daarna kan begeleiden met diepgaande vervolgreadings en spirituele coaching. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen in contact met je ziel, dan zit je bij mij goed.

Waarom is het online? Ik kom liever bij je langs.

Het is zowel mijn eigen ervaring als die van veel cliënten dat een online sessie als zeer prettig word ervaren, ook door mensen die aanvankelijk aarzeling hadden. Voor jou zijn de voordelen dat je heel goed bij jezelf kunt blijven en dat je de sessie op zielsniveau kunt ontvangen, zonder afleiding van het visuele en de mind die altijd maar bezig is met interpretaties.

Zelf kan ik me ook beter afstemmen op jou, je ziel en de informatie die ik je mag doorgeven. Mijn inspiratie en helende kwaliteiten komen beter en krachtiger door op deze manier. Bovendien is het zo gemakkelijker om de sessie op te nemen.

Deze manier van online werken versterkt het effect dat Soul Realignment voorstaat. Ik maak hierop geen uitzonderingen, ook niet als je om de hoek woont :-). Kwaliteit gaat voor alles.

Is Soul Realignment geschikt voor kinderen?

SR is geweldig voor kinderen. Omdat ze nog jong zijn heeft hun mind in dit leven nog geen vastgeroeste patronen gevormd. Daarom zullen ze heel gemakkelijk en snel positief reageren op een reading en clearing. Loslaten van oude karmische patronen is voor kinderen geen enkel probleem.

Door SR leer je je kind veel beter kennen en dit zal je helpen met de opvoeding en begeleiding. Bovendien maak je hun leven een stuk gemakkelijker doordat er oude karmische ballast uit vorige levens wordt opgeruimd en - indien nodig - afgesplitste delen van de ziel worden teruggehaald en geïntegreerd (soul retrieval). Dit zorgt ervoor dat ze in dit leven niet meer dezelfde patronen hoeven aan te trekken die met deze oude pijn resoneren. Oftewel: een heleboel ellende is niet meer nodig.

De opname van de sessie kun je bewaren tot het kind oud genoeg is om het zelf te beluisteren en ervan te leren. Vanaf ongeveer 10 à 12 jaar zijn kinderen vaak goed in staat om zelf bij de sessie te zijn, samen met vader of moeder, en het te begrijpen. Een reading en clearing kun je al aanvragen vanaf de leeftijd van 6 maanden.

Hieronder een testimonial van de moeder van D., een 12 jarige jongen. Hij wou graag wat onbezorgder zijn, minder piekeren en denken over alles en makkelijker omgaan met andere kinderen. Hij wou meer zelfvertrouwen en zich veilig, geaccepteerd en ontspannen voelen, en niet meer zo alleen.

"De Soul Realignment reading van Saskia heeft D. erg goed gedaan! Hij gaat met meer zelfvertrouwen de deur uit en zit veel lekkerder in zijn vel. Hij is positiever over zichzelf en heeft veel meer vertrouwen dat het allemaal wel goed komt. Het opruimen van 'oud karma en blokkades' uit het verleden gaf ons het gevoel dat de weg voor D. is vrijgemaakt om helemaal te zijn wie hij is. En het is ook erg mooi om zo jong al te horen welke talenten en kenmerken je op zielsniveau hebt, zodat je je mooiste potentieel kan verwezenlijken (en wij hem daarbij kunnen ondersteunen). Het was voor ons een heel bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanraden. Bedankt Saskia voor de mooie reading en jouw warme begeleiding!

Kan ik Soul Realignment aanvragen voor een overledene?

Dat is afhankelijk van je intentie en de relatie die je had met de overledene. Je kunt zeker een reading aanvragen voor overleden ouders, kinderen of partner. Het is niet mogelijk een reading aan te vragen uit nieuwsgierigheid naar bijvoorbeeld een beroemdheid of historisch figuur.

Hoe werkt Zoom?

Zoom biedt een goede geluidskwaliteit en de mogelijkheid om de sessie op eenvoudige wijze op te nemen en op te slaan op je eigen pc. Zoom werkt heel eenvoudig en je hoeft van tevoren niets te installeren.

Je krijgt een link voor de sessie toegestuurd. Het is belangrijk dat je deelneemt op je pc of laptop, want alleen dan kun je de opname van de sessie op je eigen pc opslaan.

Als je nog nooit aan een Zoom sessie hebt deelgenomen, raad ik je aan om van tevoren de link uit te proberen. Je krijgt dan wrs. de melding dat je iets moet downloaden. Klik akkoord en de rest gaat vanzelf. Als je daarna een melding krijgt dat je in 'mijn wachtkamer' zit dan is het helemaal goed gegaan. Je bent dan all set to go voor de echte sessie.

Zorg dat je op de dag van de sessie ruim 10 minuten van te voren inlogt. Je komt dan weer in de wachtruimte en je kunt even mediteren, je aandacht richten op je ademhaling, tot ik je virtueel kom ophalen.

Tijdens de sessie geef ik je opname-recht. Dat wil zeggen dat je de 'record' knop aanklikt en na afloop de opname opslaat op je eigen pc. Dit werkt als volgt: nadat de sessie is afgelopen laat je Zoom open en je laat je laptop of pc aanstaan. Klap je laptop niet dicht want dan mislukt het opslaan van de opname. Wacht rustig af, Zoom heeft enkele minuten de tijd nodig om de opname te converteren. Je ziet een blauwe balk op het scherm en zodra deze op 100% staat komt de vraag: "waar zal ik de opname opslaan?". Kies de juiste folder en klik op akkoord / opslaan. Als je daarna naar de folder gaat zie je 3 Zoom-bestanden. Het bestand audio_only is de geluidsopname die je bewaart. Geef dit bestand een toepasselijke naam (Soul Realignment Reading) zodat je het later eenvoudig kunt terugvinden.

Geen zorgen, je hoeft dit niet uit je hoofd te leren. Ik zal je tijdens de sessie helpen met het opnemen en opslaan van de opname.

In welke talen werk je?

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels.

Wil je ca. 3 x per maand blogs, inspiratie en nieuws ontvangen?

 

Klik op de afbeelding om je in te schrijven

Lees eerst de privacyverklaring. 

 

 

error: Content is protected !!