Akasha Soul Reading

Aanvraagformulier

Vraag hier je Akasha Soul Realignment Reading & Clearing aan

 

Let op: je eigen intentie bepaalt welke informatie ik voor je kan ontvangen. Dit betekent dat hoe specifieker je bent met het omschrijven van je intentie en doelen, des te nauwkeuriger en uitgebreider zal de informatie zijn over de blokkades waar je nu aan toe bent om te clearen. Lees daarom deze blog over karma clearen via de Akashic Records zodat je weet hoe dit werkt.

 

Soul Realignment aanvraag
Ik vraag een Akasha Soul Realignment Traject aan en ik geef Saskia Willockx toestemming om mijn Akashic Record te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling zal worden genomen na betaling. De bankgegevens ontvang ik via e-mail en ik beloof binnen 1 week het bedrag over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk, omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de reading. De sessies zijn online via Zoom. *

Lees de algemene voorwaarden en disclaimer.

 

error: Content is protected !!