Akasha Soul Reading

Aanvraagformulier

Vraag hier je Akasha Soul Realignment Reading & Clearing aan

Je eigen intentie bepaalt welke informatie ik voor je kan ontvangen. Dit betekent dat hoe specifieker je bent met je intentie en de informatie die je me geeft, des te specifieker de informatie die uit de reading naar voren komt. Lees ook mijn blogs over de Akashic Records (mei en juni 2020) zodat je goed begrijpt hoe dit werkt.

 

 

Soul Realignment aanvraag
Ik vraag een Akasha Soul Realignment Traject aan en ik geef Saskia Willockx toestemming om mijn Akashic Record te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling zal worden genomen na betaling. De bankgegevens ontvang ik via e-mail en ik beloof binnen 1 week het bedrag over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk, omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de reading. De sessies zijn online via Zoom. *

Lees s.v.p. de algemene voorwaarden.

 

error: Content is protected !!