Verbinding met je ziel

geeft je meer innerlijke vrijheid

Verlang je naar meer diepgang en bezieling?

  • Je weet en voelt al een tijd dat er meer is tussen hemel en aarde dan het oog kan zien
  • Op een dieper niveau weet je dat je niet je lichaam en een hoofd vol gedachten bent
  • Je erkent het bestaan van je ziel maar je kunt er onvoldoende contact mee leggen
  • Je wilt nu echt verder komen in je spirituele ontwikkeling

Misschien is dit traject dan iets voor jou.

Let wel: dit is niet voor iedereen want het leren over je ziel en het doorzien van het ego zal confronterend zijn. Je zult je schaduwkanten tegenkomen en dat zijn per definitie de kanten van jezelf die je liever niet erkent. Ieder mens heeft aanvankelijk de neiging om negativiteit en problemen buiten zichzelf te willen plaatsen, bij anderen en de wereld. 

Ben je bereid om de schaduw in jezelf te erkennen en helen, dan is dit een geweldig traject voor jou. 

Creatiekracht

Dit traject gaat je leren dat je, bewust of onbewust, de creator bent van je eigen leven. Zolang je onbewust creator bent zul je vooral tegenkomen wat je aan conditioneringen met je meedraagt vanuit dit leven, je voorouders en de vorige levens van je ziel. Word je hier bewust van en neem je verantwoordelijkheid dan krijg je keuzevrijheid en ga je bewuster je persoonlijkheid en leven vorm geven vanuit je ware zelf.

Tijdens de lessen en sessies is Michael, de spirituele meester uit de causale sfeer aanwezig om je healings en inzichten te geven. Zodra je instapt in dit traject zal hij je op zielsniveau gaan begeleiden.   

 

Resultaten van een volledig doorlopen traject: 

Innerlijke rust

De Michael Teachings geven je inzicht in je ziel, persoonlijkheid, gezondheid en levensloop. Je gaat je kernkwaliteiten herkennen en verder ontwikkelen. Dit geeft je een diepe vrede met jezelf, het leven en anderen. Je geest leert je ziel te vertrouwen en ermee samen te werken. Je mind kan de teugels laten vieren en komt tot rust.

Authentieke kracht

Je ziel is veel sterker dan je ego omdat ze rechtstreeks is verbonden met de Bron. Je ziel kent je levensplan. Ze manifesteert vanuit een natuurlijke stroom in overeenstemming met de universele en spirituele wetten. Zodra je ziel meer de ruimte krijgt zal ze steeds meer het goede gaan aantrekken en dat wat niet bij je past op afstand houden.

Spirituele groei

Je ziel wordt je spirituele leraar en zal je een versneld groeiproces aanreiken. Je zult gaan herkennen waar je keuzes gebaseerd waren op angst. Je leert nieuwe, andere keuzes te maken vanuit het perspectief van de ziel. Je raakt niet meer verstrikt in het drama van het ego. Het uiteindelijke doel is dat je geen leraren van buitenaf meer nodig hebt omdat je innerlijke wijsheid en hogere leiding volledig tot je beschikking staan.

Over Michael

Michael is de verzamelnaam van een groep van ca. 1050 zielen, voornamelijk Kings en Warriors. Ze treden met hun teachings en healings naar buiten als een collectief bewustzijn vanuit de causale sfeer.

De leden van de Michael groep hebben hun levens op aarde en in de astrale sfeer afgerond. De universele en spirituele kennis die ze overdragen is geen geloof en niet gebaseerd op dogma.

Enkele gevleugelde uitspraken van Michael: “Jullie zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben” en “Je bent op aarde om te leren hoe je kiest en om te kiezen hoe je leert”. Daarbij is iedere keuze valide en geen enkele keuze wordt veroordeeld.

Michael richt zich met name op het bevorderen van inzicht, acceptatie en agape, ook wel onbaatzuchtige liefde of zielsliefde genoemd. 

 

Over de Michael Teachings

Michael heeft sinds de jaren ’70 een uitgebreid oeuvre doorgegeven via diverse mediums. Met zijn inzichten, kennis en wijsheid zijn inmiddels duizenden bladzijden gevuld. Doordat er ook in deze tijd vragen aan hem worden voorgelegd breidt zijn werk zich steeds verder uit.

De kern van zijn werk is bekend, de communicatie en interpretatie worden steeds verder verfijnd.

Hij reikt o.a. diepgaande inzichten aan over het wezen van je ziel en de keuzes die je ziel voor dit leven heeft gemaakt voor je persoonlijkheid en levensplan. Hij inspireert je tot spirituele groei en geeft praktische adviezen hoe je dat kunt aanpakken.

Zijn visie op en uitleg van o.a. karma en reïncarnatie ontzenuwen vele misverstanden die rondwaren in new age kringen.

Als je zijn gechanneld materiaal bestudeert leg je automatisch contact met zijn helende en transformerende energie. Ook na de sessies of cursus blijf je het inspirerende contact met Michael ervaren.

Twijfel je over de mogelijkheden en wat het beste bij jou past?

Vraag dan een gratis gesprek aan. Samen weten we méér.

error: Content is protected !!