Aanvraagformulier

Vervolg Readings

Let op: deze pagina is alleen bestemd voor vervolg readings, na je Soul Realignment traject.

Je eigen intentie bepaalt welke informatie ik voor je kan ontvangen. Dit betekent dat hoe specifieker je bent met je intentie en de informatie die je me geeft, des te specifieker de informatie die uit de reading naar voren komt. Lees ook mijn blogs over de Akashic Records (mei en juni 2020) zodat je goed begrijpt hoe dit werkt.

 

Vervolg SR Akasha Reading aanvraag
Ik heb reeds een basis Soul Realignment Reading ontvangen en vraag nu een vervolg SR Akasha reading aan. Ik geef Saskia Willockx toestemming om mijn Akashic Record te raadplegen. Ik begrijp dat mijn aanvraag pas in behandeling zal worden genomen na betaling en dat er * voor het zakelijke tarief 21% BTW bijkomt. De bankgegevens ontvang ik via e-mail en ik beloof binnen 1 week het bedrag over te maken. Na betaling is restitutie niet mogelijk, omdat Saskia veel tijd besteedt aan de voorbereiding van de sessie. *

* tarief incl. 21% BTW voor consumenten, excl. 21% BTW voor ondernemers

 

error: Content is protected !!