Misverstand over vibratie verhogen

Misverstand: je mentale, emotionele en/of spirituele vibratie verhogen leidt automatisch tot betere kansen en omstandigheden.

Mis.

In tegenstelling tot wat veel verkondigd wordt, leiden positievere gedachten, prettigere emoties en mystieke ervaringen niet op zichzelf tot zichtbare verbeteringen in je leven.

Je zult je wel beter voelen, maar dat kan van korte duur zijn want je gedachten en emoties heb je niet 24/7 onder controle, en een verlichtende ervaring is tijdelijk.

Wat helpt dan wel?

Kom je vanuit je nieuwe inzichten in actie, met woorden en daden om tastbare resultaten te creëren, dan zullen de resultaten wel daarbij aansluiten.

Dit betekent dat je fysieke vibratie verhogen tot betere resultaten zal leiden.

Je fysieke vibratie wordt vooral door je woorden en daden bepaald, door je acties. Voeding speelt ook een rol, maar dat valt in feite onder actie: wat je eet en drinkt. Verslavingen kunnen je fysieke vibratie juist verlagen.

Dus: mediteren en mooie inzichten en zelfs licht-ervaringen hebben is fijn, maar deze veranderen niet je leven. Pas als jij je nieuwverworven inzichten en kennis aardt door middel van je woorden en daden, verandert er iets.

Nieuwe acties

Dat is ook de reden dat je tijdens een Soul Realignment traject uitleg en voorbeelden krijgt van nieuwe acties die je kunt ondernemen, die meer in lijn zijn met je ziel waardoor de Akasha reading, healing en clearing daadwerkelijk handen en voeten krijgt. Anders blijft een reading hangen op het niveau “leuk om te weten”.

Maar, nu zul je misschien denken: werkt dit alleen als ik me goed voel en dan in actie kom?

Nee!

Het goede nieuws is dat je woorden en daden veel belangrijker zijn in het creëren van resultaten dan je gedachten en gevoelens.

Dat wil dus zeggen: doe anders, doe wat je weet dat betere resultaten zal geven, ongeacht wat je verder denkt of hoe je je voelt.

Gewoon doen

Ja echt, je kunt iets doen zonder dat je er zin in hebt, en daarmee goede resultaten creëren. Test het eens uit.

 

Een Soul Realigment Traject helpt je oude blokkades met een zware energie op te schonen en zo je vibratie te verhogen.

Heb je al een Soul Realignment traject gedaan en wil je een diepere verbinding met je ziel?

Kijk dan hier voor de mogelijkheden met vervolg Akasha-readings.

error: Content is protected !!